by Oct 25, 2018Commercial

Nothing makes us happier than when clients call us back to help them on a move or expansion. That’s exactly what happened with Daugherty Business Solutions, a Creve Coeur based technology company. They were growing, so they needed help updating and reprogramming their existing space, while expanding into another floor. Our team redesigned the break room into a casual, cafe-like space, where team members can relax, dine, or work. A corridor of new breakout rooms was built for individuals and small groups who need time away from the larger office for conferencing or quiet work. The palette throughout the office is a mix of warm neutral grays with strategic pops of Daugherty’s signature green. The renovated space is comfortably modern, and it accommodates the different ways Daugherty’s team members work.